Switch language:

Over ons

Dutch Operational Training Equipment Services (DOTES) ontwerpt en produceert geavanceerde simulatietechnieken voor realistisch opleiden en oefenen.

Door gebruik te maken van onze simulatietechnieken bij uw ensceneringen, onderscheiden uw opleidingen en oefeningen zich door de hoge belevingsfactor.

Zo ontwikkelt, onderhoud of verbetert u de operationele paraatheid van bijvoorbeeld hulpverleningsdiensten en speciale eenheden, maar ook industriële onderhouds- en response teams bereidt u op deze wijze adequaat voor.

Producten

DOTES biedt een gevarieerd programma aan trainingsmaterialen. Door efficiëntie en praktisch ontwerp, ontstaan realistische trainingsomgevingen met een hoge belevingsfactor.

Door constante innovatie creëert DOTES voortdurend nieuwe simulatietechnieken en speciale effecten.

Met deze producten gaat DOTES graag de uitdaging aan bij het ontwikkelen van nieuwe trainingfaciliteiten en het professionaliseren van bestaande trainingcentra.

Design

DOTES heeft de ervaring om kosteneffectief projecten waar ook ter wereld te ontwerpen. Wij leveren goed doordachte en tastbare oplossingen.

Met behulp van 3D-software of schaalmodellen zijn onze ontwerpers in staat om ideeën te visualiseren, en zodoende vraag en aanbod op elkaar af te stemmen.

Trainingsmateriaal

Met 30 jaar ervaring in de veiligheids- en filmindustrie in de achterzak hebben we Dutch Operational Training Equipment Services (DOTES) opgericht. Door onze creatieve, innovatieve en flexibele capaciteiten is DOTES in staat om hoogwaardige speciale effecten en producten met een hoge belevingsfactor voor (incident)training te leveren.

DOTES levert complete trainingsoplossingen inclusief mens en materiaal. Het maakt niet uit wat u wenst, of het een vallend schilderij, een echte rookmachine, een complete ramp of iets daar tussenin is. Wij hebben de reputatie dat wij weten wat onze klanten verlangen, en produceren effecten en producten die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten of deze zelfs overtreffen.

Bij het bouwen van trainingsproducten maakt DOTES gebruik van haar kennis en ervaring van speciale effecten op vele gebieden. Hiermee voegen wij de altijd ontbrekende factor “beleving” toe aan het realistisch opleiden en trainen. De apparatuur en technieken die wij hiervoor gebruiken worden in eigen huis ontworpen en gefabriceerd.

Enscenering

Om steeds weer te voldoen aan de groeiende behoefte aan uitdagende trainingen voor professionals, levert DOTES niet te evenaren trainingsituaties. Laat ons u helpen bij de voorbereiding op wat elk moment kan voorvallen.

Bedenk uw eigen trainingscenario’s zoals verkeersongevallen, brand, bomdreiging, luchtvaart- en industriële incidenten, en wij voegen een nooit meer te vergeten belevingsfactor toe aan uw training. Wij helpen u graag om te trainen in uw eigen omgeving en met uw eigen materieel.

Contactgegevens

Coenecoop 449
2741 PP Waddinxveen
Nederland

T: +31 (0)182 612505
E: info@dotes.nl